Netværk for live lyn og tordenvejr - New Live Lightning Vector Map
Bogota: 08:07Caracas: 09:07Santiago: 09:07Buenos Aires: 10:07Sao Paulo: 10:07
Et verdensomspændende, live, fælles lyn netværk. © 2003-2018 Blitzortung.org deltagere
Vælg sprog i menuen
češtinadanskdeutschελληνικάenglishespañolsuomeksifrançaismagyaritaliano日本語latviskinederlandsenorskмакедонскиpolskiрусскийсрпскиsvenskatürkукраїнський
Hvis det sprog ikke er tilgængelig, og du kan hjælpe os med oversættelse - så send os en e-mail til info ☺ blitzortung.org.